Varpugaala 2018 | "Ensimmäiseksi haluaisin kiittää..."


Kaikille teille Wellness with Sonjan lukijoille ei varmastikaan ole tuttu – siis mikä ihmeen Varpublogit? Vanhasta blogistani tulleille seuraajille tuttu juttu, mutta nyt myös tämä blogi löytyy Varpujen listalta. Varpublogit on viime vuoden keväällä perustettu turkulainen blogiyhteisö, joka kokoaa yhteen Turussa ja Turun seudulla vaikuttavia bloggaajia yhteen. 

Lauantain juhlistimme siis yksivuotiasta yhteisöämme. Aikalailla tasan samoihin aikoihin kun viime kesänä juhlistimme kesäjuhlia meidän takapihalla. Nyt juhlimme ahkeran ja innokkaan järjestelytoimikunnan ansiosta taaperoikään ehtinyttä yhteisöämme isosti ja gaalan nimesimme luonnollisesti Varpugaalaksi


Kulunut vuosi on ollut allekirjoittaneelle erittäin raskas henkisesti ja se on näkynyt paitsi vireystilassa myös kropassa. Olin oikeastaan jo unohtanut miltä tuntuu kun saa oikein luvan kanssa laittautua viimeisen päälle. 

Ja niin inspiroiva ja rentouttava kuin tuo lauantai-ilta olikin, niin vähintään yhtä paljon energiaa sain siitä pinnallisesta puolesta. Kaiken sen äitiyden, väistämättömän väsymyksen,  silmäpussien, paidan helmaan pyyhityn rään ja kahdeksan vuotta vanhojen imetyspaitojen alla on sittenkin joku oikea, ja aika tärkeäkin tyyppi.

"Ensimmäiseksi haluaisin kiittää..."

...koko meidän Varpujengiämme. Gaala ei olisi ollut mahdollinen, paitsi ilman upeita yhteystyökumppaneita, mutta erityisesti meidän tehotiimiä, jotka ovat nähneet hurjasti vaivaa tapahtumiemme järjestämisessä.

Koen olevani aika introvertti ja ujokin, mutta meidän Varpujengin kanssa olo on aina yhtä helppoa ja luontevaa. Gaalaillasta ei naurua puuttunut ja se ilo näkyy myös näissä kuvissa. Yhteisössämme bloggaa todella taitavia ja inspiroivia tyyppejä. Sain sellaisen energia- ja inspiraatiopuuskan, että oksat pois.

Gaalassa oli edustettuina lähes koko bloggaajajoukkomme ja se antoi palkintojenjaolle syvemmän merkityksen. Se tuntui nostattavan hyvää yhteishenkeämme entisestään. Jokainen palkituista sai hienon diplomin, upean Arteflosin kukkakimpun sekä kunkin blogigenreen sopivan palkinnon yhteistyökumppaneilta. 

Vuoden Varpuksi valittiin itseoikeutetusti Jenni (Hiekkaleikkejä), joka on alusta lähtien toiminut Varpublogien tehokkaana moottorina ja Vuoden Miespääosa meni hieman yllättäin Markolle (Urbaani isä) – meidän ainoalle miesbloggaajallemme.  Allekirjoittanut sai Vuoden Sporttivartti -tittelin ja erittäin mieluisan Vauhtisammakon lahjakortin. Tästä kuulettekin takuulla lisää kunhan lunastan palkinnon.

Voit muuten katsoa muut palkitut Varpujen sivustolta.


Puitteet meille tarjosi Pimiö Lounge, koristeet puolestaan Juhlahumua. Tarjoilupuolelle kakun saimme Deligo Cateringilta, rapsakat naposteltavat Leipomo Rostenilta ja juomapuolesta vastasi Laitilan Wirvoitusjuomatehdas.

Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram