Melonisalaatti | Kesän raikkain lautanen

Odottelin hellekelien vaihtumista vähän viileämpiin päiviin, koska nuo helteet aiheuttavat aina hirveän kaaoksen kotiin. Koko ajan menossa ja sisällä käydään vain kääntymässä tai hakemassa lisää reissukampetta. 

Hellepäivistä puuttuu muutenkin tietynlainen rytmi, jotka kostautuu lapsilla iltaisin. Joten pieni hengähdys on ihan paikallaan itse kullekin ja myös maanviljelijät kiittivät kun eilen saatiin pieni (no tosi pieni) ja aika paikallinen sadekuuro. Ensin satoi noin 10 sekunnin ajan lunta! Ei siis tämäkään kesäkuu säästynyt siltä. Seuraavaa lumisadetta odotellessa...sitten parin viikon päästä juhannuksena. ;)Tämän viikon maku on ollut melonin ja fetan jumalainen liitto! 

Kolmanneksi lautaselle löytyi sitten babypinaatti – ja ai että kuulkaa! Tästä ei kesälautanen parane. Kevyt, mutta täyteläinen salaatti. Sellaisenaan välipalaksi, lautaselle lisukkeeksi tai jos järjestäisin tänä kesänä juhlia niin takuulla tämä löytyisi juhlapöydästä.

Melonisalaatti yhdelle

1/4 pss babypinaattia
Pieni lohko vesimelonia
1/3 palaa fetajuustoa

Salaatin kastikkeena voi käyttää oliivioöljyä, balsamicoa tai molempia. Sitä voi täydentää uunilohella  (kuten minä ihan kohta) tai kevyesti paahdetuilla cashew-pähkinöillä. 

Ihan tajuttoman hyvää!
Jos ei vielä käynyt kunnolla ilmi niin  s u o s i t t e l e n ! <3 


- Sonja


Ja hei! Blogi löytyy nyt myös Varpublogien listoilta. Jei!


Edellinen postaus: Mitä söin viime viikolla? (Viikon ruokapäiväkirja)

Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram