Kiivi-mansikka-smoothie

Pohdimme ystävien kesken, että miten tämä nyt näin muka meni, että juhannusjuhlat ovat aina vain rankempia vuosi vuodelta. Vaikka alkoholia ja krapulaa on vähemmän. Sitä joskus luuli nähneensä kreisibailaajia, mut ei tarvita kuin kuusi lasta, vähän sokeria ja reivit on valmiina. 


Tällä hetkellä oma fiilis on tosi hyvä ja vallitsee jonkinlainen tasapaino ruokavalion ja liikunnan suhteen. Mitään erityistä paluuta arkeen ei edes tarvittu vaan jatkoin samalla linjalla. Mulla on nyt tavoittaa jotenkin yrittää sanallistaa tämä itseni kanssa solmittu ruokarauha, jotta voisin jakaa sen taian myös teille täällä blogissa.

Meni hetki toipuessa raskaasta keväästä, jonka syitä en halua blogissa avata sen enempää. Nyt kuitenkin kesälomafiilis on saavuttanut myös perheen junioreita ja henkinen ja fyysinen olotila paranee koko ajan kohisemalla. Se on hieno fiilis kun tuntuu, että aurinko paistaa niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. 
...ja sen huomaa jopa ihan vatsan toiminnassa. :P

Jos sinäkin kaipaat hieman sisäistä aurinkoa niin kokeilepa vaikka tätä raikasta ja kesäistä smoothie-kulhoa!

Raikas kiivi-mansikka -smoothie kulhossa kahdelle

250g rahkaa
100-150g mansikoita
Loraus mehukeittoa/vettä/haluaamaasi nestettä
0,5 dl kaurahiutaleita
1 kiivi

Sekoita smoothie blenderillä tai sauvasekoittimella. Halutessasi voit jättää kiivin blenderistä ja sen sijaan leikata kiivin siivuiksi tai paloiksi ja heittää smoothie-kulhoon "sattumiksi". Koristele sitruunamelissalla, mustikoilla ja kookoshiutaleilla. 


Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram