Sonja

Hei! Olen iloinen, että löysit tänne blogiini. Olen Sonja Lindqvist ja tämä Wellness with Sonja on uusi hyvinvointiblogi, jonne kokoan asioita, jotka inspiroivat minua ja toivottavasti onnistun tartuttamaan ilon ja innostuksen sinullekin! Blogistani löydät erilaisia treenivinkkejä, videoita,  kirjoituksia motivaatiosta, ravitsemuksesta ja alan kiinnostavista ilmiöistä ja ihmisistä.

Olen kolmen pojan äiti (2010, 2015 ja 2017) ja äitien liikkuminen on lähellä sydäntäni. Meidän viisihenkistä perhettä haastaa eniten kaikkien harrastusten niputtaminen toimivaksi arjeksi. Ja erityisesti tähän toivon voivani tarjota apua ja vertaistukea.

YRITYKSILLE JA YHTEISKUMPPANEILLE

Toimiiko yrityksesi hyvinvointialalla? Tarvitsetko laadukasta sisältöä some-kanaviisi?  Olen copywriter, personal trainer ja sisällöntuottaja. Digimarkkinoinnin (ja tarkemmin sisältömarkkinoinnin) kokemukseni ja ammattitaitoni avulla voin tarjota sinulle kohdennetun kampanjan omissa kanavissani tai suoraan sinun sivuillasi. Minulta taittuvat niin tiedotteet, uutiskirjeet kuin mukaansatempaavammat somesisällötkin. Lisäksi hallitsen myös hakukoneystävällisten tekstien kirjoittamisen kotisivuille.

Leipätyöni sisällöntuotannossa tarjoaakin hyvän pohjan rakkaalle blogiharrastukselleni. Olen työskennellyt myös sivutoimisena valokuvaajana ja erilaiset pienet tuotestailaukset ovat myös osaamisaluettani, joten voin tarjota kokonaisvaltaisen sisältömarkkinoinnin osaamisen.


SOME-KANAVAT

Instagram @wellnesswithsonja
Facebook @wellnesswithsonja

PALAUTE, KYSYMYKSET, KAUPALLISET YHTEISTYÖT JA SISÄLLÖNTUOTANTO

wellnesswithsonja@gmail.com

Instagram