Limitless Mixed -valmennus | Rajatonta ryhtiä arkeen


Tekisi mieli sanoa, että syksyn tunnistaa treenien paluusta viikko-ohjelmaan, mutta...tuntuu, että meidän perheessä menee melkein päinvastoin. Miehen ollessa kesälomalla tuli liikuttua paljon (mutta tietysti myös herkuteltua) ja arjen iskiessä treenit helposti jäävät – ellei niitä suunnitella ja laiteta jo edellisellä viikolla kalenteriin. 

Olemme miehen kanssa molemmat mukana Joosua Visurin Limitless-valmennuksessa, joka alkaa ensi maanantaina. Valitsimme Limitless Mixed -valmennuksen, joka sisältää sekä salitreenit että kehonpainotreenit sekä liikkuus- ja kehonhuoltoharjoitteita. 

Tuntuu motivoivalta lähteä toteuttamaan treenejä ammattitaitoisen valmentajan johdolla ja saada treenaamiseen kaivattua säännöllisyyttä. Omien treenien tekeminen menee usein erilaisten liikkeiden testailuksi ja ideoinniksi: "Voisiko tätä tehdä seuraavissa ryhmätreeneissä." Odotan tulevilta treeneiltä erityisesti sellaista oman pään nollausta. 


Limitless-valmennus tuo varmasti myös mukanaan paljon vaihtelua treeneihin. Mixed sisältää pääosin salitreenejä, mutta treeniohjelma joustaa omien aikataulujen ja resurssien mukaan ja vaihtoehtona on esimerkiksi kotona tehtäviä kehonpainotreenejä. 

Treenaan salilla normaalisti 1-3 kertaa viikossa (pyrkimyksenä kuitenkin treenata tuo kolme). Limitless Mixed -valmennuksessa treenejä on 3-5 viikossa mutta valmennus joustaa treenaajan oman jaksamisen mukaan. Juuri tämä joustavuus sai minut innostumaan tästä Jopen valmennuksesta. 


Meidän oma ravintopuoli on yllättävän hyvässä rutiinissa tällä hetkellä, mutta jopa vähän liian rutinoitunutta ja vaihtelu on erittäin tervetullutta juurtuneisiin tapoihin! Kaiken lisäksi odotan jo kuola valuen Emilin reseptejä.

Jos haluat hypätä mukaan meidän kanssa valmennukseen, josta tulee varmasti ihan loistava 8 viikon setti, se on nyt vielä saatavilla hintaan 119€ (norm. 149€). Ole nopea!

Limitless Mixed -valmennus pähkinänkuoressa

Limitless Mixed on 8 viikon kehonpainoharjoittelua ja saliharjoittelua yhdistelevä nettivalmennus, joka mukautuu omien aikataulujen ja jaksamisen mukaan. Limitless sisältää treeniohjelmat ja ravintosuunnitelman sekä valmiita reseptejä. 

Mixed-valmennus sisältää myös liikkuvuusharjoitteet sekä viikottaiset tsemppi- ja ohjevideot esimerkiksi motivaation ja uneen liittyen. Valmennukseen kuuluu myös viikottainen live-lähetys valmentajan ohjaamana, jossa käydään yhteisesti läpi kysymyksiä ja tehdään myös kehonhuoltoa ohjauksessa.

Linkin valmennukseen löydät tästä ja valmennuksen voi maksaa myös ePassilla, Smartumilla, Eazybreakilla tai Edenredillä.

Niin siistiä, että saadaan olla mukana, kiitos Joosua!

Tule säkin!

Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram