Wellness with Sonja

Heippa! Ja kiva kun löysit perille. 

Tämä on uusi hyvinvointiaiheinen blogini. Wellness with Sonja käsittelee kaikkea hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvää, vaikka saatanpa joskus rönsyillä myös aiheiden ulkopuolelle, esimerkiksi äitiyteen. Olen lapsesta asti urheillut, mutta aina enemmän tai vähemmän myös kamppaillut tasapainon löytämisen kanssa. Toivon, että löydät blogistani samastumispintaa miltä tuntuu painia arjen kiireiden ja omien intohimojen välillä.

Tällä hetkellä työstän vielä synnytyksestä palautumista, jota hormonitoiminta vielä jarruttelee. Jos jotain olen kolmen lapsen myötä oppinut niin sen, että hiljaa hyvä tulee. Nuorempana kunnosta huolenpitäminen oli helpompaa kuin nyt kolmenkympin ylittäneenä kolmen pojan äitinä. Mutta toisaalta myös motivaatiota omaan hyvinvointiin ja omasta jaksamisesta huolehtimiseen on enemmän. 

Nimeni on siis Sonja. Olen ammatiltani copywriter, mutta sen lisäksi olen myös personal trainer, valokuvaaja ja bloggaaja sekä tietysti myös äiti. Meillä on mieheni kanssa kolme poikaa, joista ensimmäinen on jo reipas ekaluokkalainen (2010), toinen tomera taapero (2015) ja kuopus vekkuli vauva (2017). 

Molempien vanhempien harrastusten sovittaminen viisihenkisen perheen arkeen vaatii toisinaan ihan hitosti hieman aikataulusäätämistä. Kahden pienimmän yöheräilyt kuormittavat arkea, mutta pyrimme toisiamme tukien tarjoamaan molemmille omaa aikaa liikunnan parissa. 

Aiemmin olin intohimoinen salillakävijä, mutta nykyään luotan monipuolisuuteen. Pelkästään tänä vuonna olen jo onnistunut kokeilemaan ja harrastamaan useampaakin lajia. Joskus onkin helpompi painaa sata lasissa kuin rauhoittua ja hengitellä, joten olkoot se yksi tavoite. Mielessä onkin yksi laji, jonka haluaisin lisätä repertuaariin. Laji, jota en ole kokeillut ja outoa kyllä, sen kokeileminenkin pelottaa. Nimittäin jooga.  Ehkäpä jossain vaiheessa vielä sinne joogasalillekin rohkenen.

Raskaudesta palautuminen ja pienten lasten äitien liikkuminen on luonnollisesti lähellä sydäntä, mutta tarkoituksena on kirjoittaa hyvinvoinnista myös laajemmin, esimerkiksi yhdestä kiinnostuksen kohteestani – luonnonkosmetiikasta. Luvassa siis sisäistä ja ulkoista hyvinvointia, sonjamaisella huumorilla höystettynä.

Tervetuloa mukaan!

Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram